Rødvine

Rødvine

Nero di Troia - Corte Lavinia 359,- / Glass 88,-

Puglia, Italien
100% Nero di Troia-druer. Det er en vin med flot rubinrød farve med et violet skær, frisk frugtduft, rund og silkeblød smag af modne frugter med noter af krydderier.

Zinfandel - Alameda 379,-

Californien, USA
Zinfandel. Få oplevelsen af en yderst fremragende frugtsmag af sorte kirsebær og mørk chokolade, der samtidig krydres delikat med et strejf af peber og lakrids.

Pinot Noir - J. Moreau & Fils 389,- / 95,-

Languedoc, Frankrig
100% Pinot Noir. Det er en vin med flot rubinrød farve, elegant duft af små røde frugter (især kirsebær, solbær og jordbær). Fyldig, rund og blød smag med et strejf af egetræ og vanilje, silkebløde tanniner samt en lang og behagelig eftersmag.

Cuvée Eliane - Château Pouroutou 389,-

Bordeaux, Frankrig
97% Merlot og 3% Cabernet Franc. Intens og frugtig duft af hindbær og brombær med et elegant strejf af chokolade og lakrids. Smagen er blød og dejlig fyldig med velstrukturerede noter af egetræ efter 12 måneders fadlagring.

Malbec/Petit Verdot, Tensión - Santa Julia 399,-

Mendoza, Argentina
90% Malbec og 10% Petit Verdot. En dejlig rødvin med en indbydende frugtduft. Livlig, let krydret og utrolig tiltalende smag samt en lang eftersmag med trænoter.

Valpolicella Ripasso - Bertani 399,-

Veneto, Italien
85% Corvina Veronese, 10% Merlot og 5% Rondinella. Silkeblød og velafbalanceret Ripasso med god fylde og frugt. Meget let at elske.

Amarone della Valpolicella - Villa Molino 545,-

Veneto, Italien
50% Corvina, 30% Corvinone, 15% Rondinella og 5% Cabernet. Fyldig og krydret, men samtidig rund og næsten silkeblød smag af modne frugter.

Savigny-Les-Beaune - Domaine Maldant Pauvelot 579,-

Bourgogne, Frankrig
100% Pinot Noir. En flot og elegant vin med en klar og dyb kirsebærrød farve samt delikat og let røget duft med noter af solbær, kirsebær, kanel og peber. Smagen er frugtig, fyldig, blød og rund med et elegant strejf af peber, bløde og velafrundede tanniner samt en lang og behagelig eftersmag.

Barolo, Buon Padre - Viberti Giovanni 579,-

Piemonte, Italien
100% Nebbiolo-druer, der er dyrket i Langhe. En utrolig elegant rødvin med lys rubinrød farve. Delikat og kompleks duft af tørret frugt, krydderier og vilde blomster. Fyldig og tør frugtsmag med noter af skovbund og læder. Behagelig afslutning.

Châteauneuf-du-Pape - Le Plan des Moines 589,-

Rhône, Frankrig
Grenache samt en smule Syrah og Mourvèdre, lagret på egetræsfade i 15 måneder. En flot vin med kompleks duft af kirsebær, blommer, læder og ristede kaffebønner samt et strejf af kanel. Kødfuld og saftig smag med bløde tanniner.

Brunello di Montalcino - Castello Banfi 599,-

Toscana, Italien
100% Sangiovese Brunello-druer, lagret i 2 år på egetræsfade. Vinen har en intens dybrød farve med et granatrødt skær og en pragtfuld duft med noter af blommer, kaffe, tobak og krydderier. Vinen har en fyldig, men samtidig fløjlsblød smag, silkebløde tanniner samt en lang og let krydret eftersmag.