Hvidvine Menu

Hvidvine

Chardonnay - Take Root 359,- / Glas 88,-

South Eastern Australia, Australien
100% Chardonnay. Letdrikkeig hvidvin med flot klar farve, delikat duft, utrolig lækker, blød og frisk smag af melon, fersken, citrusfrugt og et strejf af flødekaramel.

Riesling Spätlese - Palmberg 379,-

Pfalz - Tyskland
100% Riesling. Frugtig duft af æble, grapefrugt og abrikos. Smagen er sødlig, blød og behagelig med noter af eksotiske frugter og en krydret syre til at balancere.

Marani Bianco Veronese - Sartori 379,-

Veneto, Italien
100% Garganega. Druerne er håndplukkede og omhyggeligt udvalgt og har ligget 40 dage til tørre - samme metode som man anvender til Amarone-vinene, derfor kaldes Marani ”Den hvide Amarone”. Tør, men blød og frisk frugtsmag med honningnoter.

Chardonnay, Le Sans Bois - J. Moreau & Fils 389,- / Glas 95,-

Languedoc, Frankrig
100% Chardonnay. Intens frugtduft med noter af jasmin, lemon, pære og grapefrugt. Smagen er frisk, blød og rund med skønne frugtnoter. En let og lækker Chardonnay.

Pinot Gris Organic - Rieflé 399,-

Alsace, Frankrig
100% Pinot Gris-duer. Frugtig duft med noter af bagte æbler og nødder, pragtfuld frisk og tør druesmag med noter af fersken og peber.

Bourgogne Chardonnay - Nicolas Potel 429,-

Bourgogne, Frankrig
100% Chardonnay. En yderst delikat duft af hvide frugter og blomster med et strejf af citrus. Smagen er frisk og elegant med noter af frisk citrus og vanilje. God dybde i vinen.