Hvidvine Menu

Hvidvine

Sauvignon Blanc - Los Tilos 319,-

Central Valley, Chile
100% Sauvignon Blanc. En liflig og letdrikkelig hvidvin med kompleks duft af grapefrugt, nektariner og fersken samt en frisk og stimulerende krydret frugtsmag.

Riesling Spätlese - Palmberg 359,-

Pfalz - Tyskland
100% Riesling. Frugtig duft af æble, grapefrugt og abrikos. Smagen er sødlig, blød og behagelig med noter af eksotiske frugter og en krydret syre til at balancere.

Chardonnay - Alameda 359,-

Californien, USA
Saftig og cremet Chardonnay fra Californien med en skøn frugtsmag med et forfriskende strejf af citrus, æbler og eksotiske frugter. Blid eftersmag.

Bourgogne Chardonnay - Nicolas Potel 399,- / Glas 79,-

Bourgogne, Frankrig
100% Chardonnay. En yderst delikat duft af hvide frugter og blomster med et strejf af citrus. Smagen er frisk og elegant med noter af frisk citrus og vanilje.

Marani Bianco Veronese - Sartori 369,-

Veneto, Italien
100% Garganega. Druerne er håndplukkede og omhyggeligt udvalgt og har ligget 40 dage til tørre - samme metode som man anvender til Amarone-vinene, derfor kaldes Marani ”Den hvide Amarone”. Tør, men blød og frisk frugtsmag med honningnoter.

Chablis - J. Moreau & Fils 479,-

Bourgogne, Frankrig
100% Chardonnay. Delikat og cremet duft med elegante noter af eksotiske frugter. Kompleks, frisk og sprød smag af citrusfrugter og mandler. En elegant Chablis.